Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Vakantie zeedijk 241 2de verdieping Koksijde

Mooi - Ruim - Gerieflijk - Eén met de zee

Rechtstreeks via eigenaar

Vakantie aan zee: ook voor tieners


Vakantie aan zee: ook voor tieners
  • Pizza! Bij Domino's in Koksijde of La Piazzetta in Sint-Idesbald. Je kunt er naartoe wandelen of de pizza op het appartement laten bezorgen
  • Bowling! Dat kan bij Northsea Resto
  • Cinema: Op maandag kan je een filmpje meepikken aan een goedkoper tarief. Als je jarig bent, en dat kan aantonen met je identiteitskaart mag je gratis van een film genieten.
  • Luna park: op de zeedijk
  • Ritje op hoverboard of elektrische step? Kan, huren bij Calimero
  • Privacy please! Geen probleem. Je tiener heeft een ruime eigen kamer, wifi, eigen lavabo in gezellige box en toegang tot terras.

Logeren in ons ruim appartement?


In ons appartement kun je genieten van quality time met elkaar tijdens je welverdiende vakantie op een toplocatie voor jong en oud: apero, wifi, speelplein, strandbar, ontbijten, lekker slapen, met panoramisch (zowel frontaal strand en zee als links en rechts) zeezicht en strandgevoel.

Ons appartement is geschikt voor max. 6 personen (met 2 ruime slaapkamers). Ideaal om heerlijk te relaxen of actief bezig te zijn.

Rechtstreeks via eigenaar

Het beheer van het appartement, het organiseren van het verhuur, het beantwoorden van je vragen wordt ter harte genomen en dat merk je tijdens je verblijf. Boek nu je vakantie rechtstreeks bij de eigenaar. Zo bespaar je heel wat kosten.

Goedgekeurd

Ons appartement voldoet aan het logiesdecreet. Logiesdecreetnr: 304437

Volg ons nu op facebook Facebook

Blijf op de hoogte van onze kortingen, promoties en acties.

Je helpt ons vooruit door onze facebook pagina nu te volgen en te delen met vrienden.